Vattkoppor fy

Lilltjejen har fått vattkoppor och har massor av prickar till och med i öronen och hårbotten. Hon sover dåligt och är ledsen på nätterna pga att det kliar. Hon sover på sin höjd en timme i stöten. Stackars lillis, vad frusterande det är att inte kunna hjälpa :(
Ringde vårdcentralen och de tipsade om en salva: Xylocain som vi som tur var hade hemma. Den ska vara smärtlindrande och tjohej efter lite salva på blåsorna sover Matilda så gott så gott. Synd vi inte visste om detta redan inatt (morr).

Matilda har nu lärt sig öppna ytterdörren och rymmer titt som tätt ut i friheten eftersom vi bor i radhus. Det är inge bra tycker vi. Så nu i helgen har vi satt stopp för hennes rymmar iver genom att sätta upp en grind på framsidan. Ha! Min händige hemmafixarman (ironi) fixade ihop en på bara några timmar (utan att skada sig som han brukar*). Skönt, nu kan man få sitta kvar i solstolen mer än någon minut i taget och slippa jaga liten tjej och det är ju inte fel :)

*När terassen på framsidan byggdes lyckades maken få en geting fastklämd i naveln och blev stucken/skrämd och snubblade över reglarna som han satt upp. Detta resulterade i att han skrapade upp ena armen och fick ett stort och smärtsamt ytligt sår. Det finns mer anekdoter att förtälja men jag tror jag sparar de historierna till en annan gång.
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0