Budgetrenovera badrummet

Nu har vi äntligen kommit till beslut och handling angående renovering. Inget är gjort med badrummet sedan huset byggdes 1987. Vi har bott här i snart 3 år så jag tycker verkligen att det är på tiden att vi gör något åt vårt sunkiga badrum på nedre botten. Allra helst hade vi kanske valt ett lyxigt badrum med kakel och klinkers och att allt byttes ut men i runda slängar tror jag att det skulle gå på en stor summa pengar kanske 140 000 kr. Så det får bli budgetvarianten som jag tror också kan bli bra. Maken har lånat någon slags putsmaskin för vinylgolvet som ska få den att se nytt ut samt att vi målar väggarna med våtrumsfärg direkt på tapeten. Han påstår att det går. Vattenrören som är rostiga ska målas med elementfärg.

Igår var vi och köpte en snygg lampa som ska sitta ovanför handfatet och senare skall ett nytt snyggt badrumsskåp inhandlas, kanske det som heter "Flåren" från IKEA. I runda slängar tror jag vi kommer undan med en kostnad på 2500 kr och det är ju lite skillnad från lyxalternativet. Ska lägga in en bild före och efter så ni får se. 

Kommentarer
Postat av: eva

vad kul med renovering..tja det behövdes nog...åren går ju som sagt..ha det bra...hur blir det med öland förresten<+ är det bokat eller vad händer<? kram kram

2008-06-24 @ 19:51:48
URL: http://evapinglans.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0