Ska träffa min PT imorrn...

Försökte verka lite cool där i rubriken med förkortningen, lyckades jag impa?  PT för er som inte är så insatta är alltså ens personlige tränare. Det låter exklusivare än vad det är, i själva verket ingår det i träningskortet att få vägledning bland hantlar och skivstänger. I kändisvärlden är det nog lite annorlunda, där verkar det nästan som om PT:n hänger runt kändisen dygnet runt och de bara tränar och tränar hela dagarna. Fattar inte hur kändisar som tex Tori Spelling kan vara i sådan supertrim typ fem veckor efter förlossningen. Jag har tränat i 5 veckor nu och blivit lite lite starkare men min kropp ser precis likadan ut som innan, inte det minsta lik Tori:s. Men den är rätt ok ändå!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

hehe... dom har pengar... =o)

2008-02-23 @ 23:00:12
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Postat av: Moi

Ja håller med fredrik. Kändisarna har pengar och har säkert möjlighet att träna jättemycket under 5 veckor. Jag tycker du är duktig som tagit steget. En annan gör inte det.

2008-02-25 @ 17:47:20
URL: http://buzfamily.blogspot.com
Postat av: eva

just det anna-du har ju iallafall börjat..det har INTE jag,,,snyft...kram kram

2008-02-26 @ 19:26:01
URL: http://evapinglans.webblogg.se
Postat av: Moi

Varför väljer du inte ett träningsställe där dte finns en mer varierad träning simning, styrketräning, konditionsträning och olika gruppträningar osv ? Testa en så.

2008-12-11 @ 12:32:46
URL: http://buzfamily.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0