Helgen

Både maken och Matilda verkar ha fått något virus och för lillans del har det orsakat falsk krupp. Det är något nytt för oss men det låter konstigt när de andas in, som luftrörskatarr ungefär. Hon har haft feber sen i torsdags och natten mot lördagen lät hon sådär konstigt och sov dåligt så vi åkte in till Danderyd på lördag morgon. Läkaren sa var det var och att det inte fanns något att göra mer än att ge Betapred och vänta så får de gå över av sig självt. När anfallen kommer ska man vädra alternativt gå ut med barnet i kall och gärna fuktig luft.

Niclas har öroninflammation och det har han aldrig haft förut så han förstod inte alls varför det kändes som knivar skar i öronen och jag sa att du får nog ta och gå och kolla det där. Sagt och gjort han gick till husläkaren som sa att han hade det.

Som om inte allt detta trista var nog har Sixten blivit halt också och har varit det i nästan en vecka. Det märks mest på böjt spår i vänster varv så jag tror att det är vänster framben. Han får vila ytterligare några dar så går det säkert över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0